SKLO JANÁK s.r.o. (https://www.sklojanak.cz/)

Recenze

Recenze našich zákazníků:

 

  • Atypický sprchový kout do rodinného domu (křídlo-fix 150°, panty sklo-sklo)
„Děkuji mockrát za realizaci. Provedení předčilo má očekávání a i vzhledem k atypu kvůli úhlům vypadá sprchový kout krásně (většina předchozích oslovených firem strašila, že s tím budou problémy, neví jak na to, nejde, že to mám nechat zbourat / předělat apod.).
 
Jak jsem slíbil už při konzultaci projektu - za bezproblémovou realizaci jsem namísto doplatku 17 998,-Kč doplatil 20 000,-Kč, protože jsem rád, že konečně někdo zakázku realizoval a v rozumném čase. Může třeba posloužit i jako odměna pro šikovné kolegy, kteří si s montáží dali záležet, a které rovněž chválím.“
 
Jan Alexander
Praha
 
 
  • Sprchové kouty na míru do rodinného domu

„S odstupem času bych Vám chtěl poděkovat za provedení zakázky. Jste jedna z mála firem, která dobře funguje a za kterou zůstává kvalitní práce a výrobky. Mám potřebu to napsat, protože je vás velmi málo a takové dobré firmy se stávají „ohroženým druhem“.“

ing. David Pecha
Praha

 

  • Celoskleněné dveře a stěny pro administrativní budovu

„S vaší firmou jsme moc spokojeni stejně jako s vašimi výrobky. Přesto, že jste vyhráli výběrové řízení nejnižší cenou, tak to určitě nebyla známka nížší kvality. Je s vámi velmi dobrá komunikace a vše vždy klapne. Jsme moc spokojeni.“

Tomáš Zátko
Vedoucí technického úseku MOSER a.s.
Karlovy Vary

 

  • Skleněné zábradlí do rodinného domu

„Zábradlí je nádherné, moc se nám to líbí, děkujeme.“

Veronika Tomanová
Hodice, Třešť

 

  • Skleněné stěny s pískovaným dekorem pro hotel Montanie

„Se skleněnými stěnami vytvořenými pro náš hotel jsem velmi spokojen. Děkuji za rychlé a precizní provedení.“

Mudr. Jindřich Řehák
Desná v Jizerských horách

 

  • Sprchový kout na míru do rodinného domu

„Mohu jen doporučit, skvělá práce i cena.“

David Košárek
Hrbokov

 

Hodnocení zákazníky Heuréky

Přečtěte si hodnocení, které nám napsali naši zákazníci 10 dní po odeslání objednávky prostřednictvím projektu Ověřeno zákazníky nákupního rádce Heureka.cz.

Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
08.06.2020
100%
  • rychlost
dodací lhůta
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
01.06.2020
100%
Profesionální odpověď na jakoukoliv otázku. Vstřícný postoj k zákazníkovi. Snaha vyhovět i nemožnému. Jednoduše - vše je naprosto bezproblémové.
dodací lhůta
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
26.05.2020
100%
  • +rychlá dodávka-bez problémů
dodací lhůta
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
01.04.2019
100%
Kvalitní zboží
dodací lhůta
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
26.02.2019
100%
  • Rychlost, ochota, sortiment.
dodací lhůta
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
31.12.2018
100%
Skvěla domluva,rychle dodaní.
dodací lhůta
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
01.10.2018
100%
  • osobní přístup
  • výborná komunikace
  • zboží ok
vše v nejlepším pořádku - doporučuji
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
28.08.2018
100%
  • Rýchla odozva, priebežne info o stave objednávky
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
21.08.2018
10%
zboží OK, ale ta cena dopravy - lišta v hodnotě 239 Kč (mimochodem super) mě s dopravou vyšla o 300 Kč dráž, ale jet pro ni z Brna do Poličky?!
dodací lhůta
přehlednost obchodu
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
05.09.2017
100%
+ rychlá a kvalitní komunikace
- neznám
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
29.07.2017
90%
Ač bylo na webu udáno, že je zboží skladem, skutečnost byla jiná. Dodání trvalo 10 dnů. Ale jsem rád, že jsme objednané komponenty sehnali.
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
28.06.2017
20%
Zboží jsem objednal( nebylo skladem, s delší dodací lhůtou jsem počítal), ale už je to více než tři měsíce a z obchodu se mě ani neobtěžovali informovat ohledně stavu mé objednávky.
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
07.04.2017
100%
  • Pohodlí
  • Nevím
Doporučuji
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
01.04.2017
100%
  • ***
  • ???
O.K.
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
13.03.2017
20%
  • Předražená doprava na úkor lákající ceny. Stejně tak zboží v nabízené ceně není a nebude, takž esi musíte objednat dražší. Klasický net "podvod"...
Nedoporučuji, nalákají na cenu, ale přeplatíte výběrem povrchu ( v té nízké ceně vůbec zboží nedodávají) a předražená doprava.
dodací lhůta
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
21.12.2015
100%
  • Dobré info na www- stránkách o nabízených produktech
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
28.11.2015
80%
  • kování, které je specializované na sklo, mnoho obchodů takový výběr nenabízí
  • mění se kvalita dodávek
  • poslední dodávka dorazila např. v neoriginálním balení a bez montážních šroubů
  • uveřejněný telefon jako kontakt byl vypnutý
vyplatí se zde nakupovat
dodržují lhůty
jsou spolehliví
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
19.06.2015
100%
  • odbornost prodejce
  • dobre ceny
  • velmi prijemne jednani
  • snazi se vyjit maximalne vstric
  • zadne jsem nenasel
Velmi dlouho jsem hledal sklenene dvere do sveho sprchoveho koutu. nakonec jsem nasel tohoto obchodnika, ktery za rozumne penize nabisel presne co jsem potreboval.
nasledne mi poradil s celym nakupem a mohl si zbozi vyzvednout i mimo pracovni dobu.
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
07.03.2015
100%
  • Dobré ceny, široký sortiment, rychlé dodání.
Doporučuji.
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
07.03.2015
100%
  • Pan Janák mi poradil s realizací sprchového koutu.
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
02.03.2015
100%
  • Komnikace
  • Nic
Rychle levně a na míru
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
23.12.2014
100%
  • je mimo Slovenska
ťažko hodnotiť to čo má samé klady
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
28.08.2014
100%
  • Rádi poradí a jsou ochotni řešit nutné detaily.
  • Neznám.
Mohu vřele doporučit. Nakupuji již po několikáté a vždy jsem byl maximálně spokojen.
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace
Ověřený zákazník
Ověřený zákazník
07.06.2014
100%
  • Našel jsem zboží, které plně vyhovuje, které jiný z obchodů nenabízel.
  • neznám
Bezproblémové, vstřícné, seriozní.
dodací lhůta
přehlednost obchodu
kvalita komunikace